Hoe betaal ik mijn bestelling ?

De betaling van bestellingen bij NewBee gaat via (bank)overschrijving/overboeking. Wanneer u een bestelling mailt via de website van onze shop krijgt u binnen enkele minuten de bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres. Indien akkoord maakt u het bedrag over op het rekeningnummer van Newbee. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is voldaan.

Ik wil mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen ?

Het adres wat u opgeeft tijdens uw bestelling is automatisch het bezorgadres. Dit adres hoeft dus niet per definitie uw woonadres te zijn. 

Ik heb zelf een idee voor een presentje maar kan de producten niet vinden op de site van NewBee ?

NewBee heeft een ruim assortiment. Mocht u een product (wat niet op de site staat) toch willen bestellen neem dan gerust kontakt op met ons en we gaan zien of we aan uw wensen kunnen voldoen.  

Ik wil mijn bestelling afhalen, kan dat ?

Voorals heeft NewBee geen winkelpand of showroom. Afhalen is dus niet mogelijk.

Mijn bestelling is niet volledig of beschadigd, wat nu ?

Newbee is niet verantwoordelijk voor het transport van uw bestelling. Hiertoe dient u zich te wenden tot de bezorgende instantie. Wel zullen wij er altijd alles aan doen om uw bestelling alsnog naar tevredenheid in orde te maken. Kijk bij beschadiging of onvolledigheid bij onze algemene voorwaarden hoe u dient te handelen.

Kan ik telefonisch kontakt opnemen met NewBee ?

NewBee handelt al haar zaken via de e-mail. Op uitdrukkelijk verzoek van de klant kan er gebeld worden.

Hoe lang vantevoren moet ik mijn bestelling plaatsen ?

In principe streeft NewBee ernaar om alle bestellingen na betaling binnen 10 werkdagen te leveren. Uiteraard proberen wij altijd eerder dan deze termijn te leveren. Mocht u (bijvoorbeeld bij geboorte) uw bestelling sneller willen ontvangen neem dan vantevoren al kontakt op met ons zodat wij mogelijk op de dag zelf kunnen leveren. Wanneer u het geslacht of de naam (voor een kaartje of bedrukking) nog niet weet, laat dan op de dag van geboorte iemand met ons kontakt opnemen.

Ik woon in het buitenland en wil graag bestellen, kan dat ?

NewBee verzend haar pakketten door geheel Nederland en Belgie.